Produkter for france rochefort (90)

FILET ROUGE 2016 - FRONSAC

FILET ROUGE 2016 - FRONSAC

Mis en Bouteille à la propriété av Dany og Michel Rolland, den berømte vinmakeren fra Bordeaux. Rødlig farge, glitrende, forførende med rubinreflekser. Fruktig, kompleks, krydret og lett ristet bouquet. I munnen, de runde og kjøttfulle tanninene i angrepet, utvikler seg deretter med smidighet med en moden, generøs frukt, full av ømhet og friskhet. Avslutningen, godt balansert og vedvarende, skaper en vin som er godt typet og sjarmerende.
Château Lapelletrie

Château Lapelletrie

{"Commentaire":"Pierre Jean, 7. generasjon av en vinfamilie, kjøpte Château Lapelletrie i 1930 for å bygge sin drøm. I dag er det hans barnebarn, Anne Biscaye, 9. generasjon, som leder denne eiendommen på omtrent 10 ha, i en familiefokusert ånd. Hun har forpliktet seg til en bevisst tilnærming til ytelse, bevaring av miljøet, samtidig som hun opprettholder høye kvalitetskrav. Hun praktiserer vinifikasjoner med stor omhu, på grensen til infusjon, for kun å ta det beste fra druene.\n\nDégustation\nI glasset finner vi en vin av god kvalitet, med en klar farge, en uttrykksfull og delikat aroma. Vakker granatrød farge. Nesen er fruktig med et hint av vanilje, angrepet er mykt, rundt i munnen etterfulgt av kjøttfulle, silkeaktige og fløyelsmyke tanniner. God balanse, vinen er i harmoni.\n\nCépages: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)\nProdusent: Familie Biscaye i Saint-Christophe-des-Bardes (33330)\nFormater og emballasje: Flaske (75cl) - Trepakke med 6 - 2019"}
Burgund Côte Chalonnaise

Burgund Côte Chalonnaise

Le Pinot Noir er den eneste druesorten som dyrkes for denne vinen. Vinstokkene ligger mellom Buxy og Saint Gengoux le National og befinner seg vanligvis i skråninger. Jordsmonnet er grunt og luftig. Terrenget er svært steinete, ideelt for Pinot Noir. I sommersesongen holder steinene på varmen og avgir den til vinstokken. Disse steinene akselererer dermed modningen av druene. Druene kommer fra leir- og kalkholdige jordsmonn med kalkdominans i Côte Chalonnaise. Skråningene er milde og orientert mot øst til sørøst. Elding Vinifikasjonen begynner i ståltanker, deretter i eikefat. Varigheten i fat varierer avhengig av årgangen. Vinens karakter Vakker rød farge, klar, med rubinreflekser, nesen åpner seg mot de typiske røde fruktene av Pinot Noir (solbær, surkirsebær, rips) med røyknoter, humus og noen ganger dyrelignende toner. Rik og kompleks, har den en fast tekstur med myke og elegante tanniner. God balanse. Mat- og vinparinger
Château Picon La Réserve Rød 2017 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur

Château Picon La Réserve Rød 2017 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur

OPPRINNELSE Rødvin Bordeaux Supérieur De tidligste referansene til grunnleggelsen av Seigneurie de Picon-vinmarken går tilbake til 1070. I ni århundrer har eiendommen sjelden skiftet eierskap, noe som gjenspeiler en tradisjon for å bevare sitt landarv. Gjennom årene har vinmarken blitt gradvis replantet, og vingården har blitt fullstendig renovert og tilpasset moderne vinifikasjonsteknikker. Château Picon ligger i kommunen Eynesse, nær bastiden Sainte-Foy-la-Grande. Den majestetiske 81 hektar store eiendommen ligger på en høyde med utsikt over Dordogne-dalen. Den drar nytte av et eksepsjonelt terroir, preget av en grusete overflatesubstrat og leire-kalkstein undergrunn. Vinstokkene, som i gjennomsnitt er 35 år gamle, vender hovedsakelig mot sør. De er arrangert i en sammenhengende layout rundt châteauet og vingården.
Chateau Les Tours de Laroque 2019 75cl - Aoc Saint Emilion

Chateau Les Tours de Laroque 2019 75cl - Aoc Saint Emilion

Historie: 61 hektar med gamle vinstokker av masseseleksjon, hvorav mer enn halvparten er merlot og cabernet som er over 50 år gamle, som hovedsakelig produserer stor vin, Château Laroque. Les Tours de Laroque er et utvalg fra vinrankene som er 30 år eller yngre. Druetyper: 96 % Merlot, 4 % Cabernet franc Vinifikasjon: manuell innhøsting, ståltanker og betong Modning: på eikefat Smaksnotater: lys vin med blomster- og krydderaromaer, strålende med en frisk salinitet og stor edelhet. Denne andre vinen fra Saint-Émilion fanger med sin kremete tekstur og fruktige struktur.
Montagne Saint-Émilion Château Bonfort (2018) - Maison Cheval Quancard - BORDEAUX

Montagne Saint-Émilion Château Bonfort (2018) - Maison Cheval Quancard - BORDEAUX

Montagne Saint-Émilion Château Bonfort (2018) - Maison Cheval Quancard - BORDEAUX Domaine: Maison Cheval Quancard Appellation: Montagne Saint-Émilion Millésime: 2018 Culture: Tradisjonell Cépage: Cabernet Merlot Label: Kontrollert opprinnelsesbetegnelse Références: Sølvmedalje
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Fermenteringen av våre rødviner skjer mellom 25° og 30°C i termoregulerte ståltanker. Vi praktiserer en délestage midt i fermenteringen for å oppnå en bedre ekstraksjon mellom druemassen og mosten, deretter skjer ekstraksjonen mer skånsomt. Følger en post-fermenteringsmaserasjon på 8 dager. Nese med uttrykksfull karakter, den har en krydret, ristet, vaniljeaktig duft med mørke frukter som blander en vakker tanninstruktur, innhyllet i lakris med noter av syltede moreller. En flott vin som vil glede oss allerede nå etter å ha stått i karaffel i 10 til 12 timer. Passer godt til stekt kjøtt eller hard ost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Areal: 30 ha Utsikt: vakker dyp rubinrød farge
BORDEAUX - RØDVIN

BORDEAUX - RØDVIN

CHÂTEAU DES BOUHETS 2016 12,50% 75 cl
Bordeaux - Côtes de Blaye - La Favorite - Viner

Bordeaux - Côtes de Blaye - La Favorite - Viner

Denne vinen, lagret i ett år på fransk eikefat, fremstår som en smidig og silkeaktig vin som tilbyr et ideelt kompromiss mellom finesse og kompleksitet. En klassiker. Domaine: CHÂTEAU FRÉDIGNAC Appellation: BLAYE CÔTES DE BORDEAUX Region: BORDEAUX Farge: Rød Druetyper: 10% Cabernet Sauvignon, 15% Cabernet Franc, 75% Merlot Dyrkingsmetode: Økologisk Karakter: kraftig Innhold: 75cl Årgang: 2017 Vekt: 1 kg
BORDEAUX RØD ØKOLOGISK - CHATEAU TERREFORT DE MONTERICHARD - 2019 BT 750 ML - VÆSKER

BORDEAUX RØD ØKOLOGISK - CHATEAU TERREFORT DE MONTERICHARD - 2019 BT 750 ML - VÆSKER

BORDEAUX ROUGE BIO - CHATEAU TERREFORT DE MONTERICHARD - 2019 BT 750 ML - VÆSKER
Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Rød Druesort 100% Pinot Noir – Lagret på Fat Vinregion: Sentral Loire Naturlig Region: Le Berry Jordtype: Leire Grus Gjennomsnittlig Utbytte: 45hl/ha Serveringstemperatur: 14°
Château Tourril

Château Tourril

En overgang til økologisk landbruk. Nattinnhøsting. Fermentering i temperaturregulerte ståltanker, Pressing. Lagret i temperaturregulerte ståltanker, Lagret på bunnfall, Teknisk kork i kork. Leire-kalkholdige jordsmonn. Øye Rosa farge, lys, med rosa refleksjoner. Nese Fruktig, intens, subtile sitrusaromaer, lette aromaer av ferske frukter. Munn Aromatisk, generøs, fyldig, lette noter av rose, lette sitrusnoter, generøse kirsebærnoter, elegante tanniner, fine tanniner, fete tanniner, rund, lett mineralitet, strukturert kropp, god intensitet, lang ettersmak. Mat- og vinparinger Kalde forretter, Grillede reker, Grillede røde kjøttretter, Asiatiske spesialiteter, Desserter med røde frukter Farge: Rosé Druetype: Cinsault, Grenache Alkohol: 13% Innhold: 300 cl (Flaske)
Château Bel-Air La Royère - Blaye Côtes de Bordeaux - Grand Vin 2016

Château Bel-Air La Royère - Blaye Côtes de Bordeaux - Grand Vin 2016

Le Grand Vin du Château Bel-Air La Royère imponerer med sin aromatiske rikdom samt sin presise balanse. Voluptøse noter av mørke frukter (solbær, plomme, bjørnebær osv.) presenterer seg på ganen, akkompagnert av milde krydder (pepper, nellik, lakris osv.) og understreket av en svært sjarmerende eik som minner om vanilje med mye sødme. Smaken avsluttes med en meget vakker lengde. En førsteklasses cuvée med utmerket kvalitet-pris-forhold som passer perfekt til rødt kjøtt! Innhold: 75cl Type: Rødvin Druer: 65% Merlot, 35% Malbec AOC: Blaye Côtes de Bordeaux Lagring: Klar til å drikke nå og kan lagres til 2028 Serveringstemperatur: 16-18°C
CHARLOTTE

CHARLOTTE

En enkel og raffinert tynn ramme, perfekt for ethvert motiv og ethvert interiør. (Profil: 15 mm synlig bredde x 20 mm dybde)
Château Baret - Pessac Léognan Blanc

Château Baret - Pessac Léognan Blanc

Pessac Léognan Blanc Assemblage : 90% Sauvignon Blanc – 10% Sémillon Potentiel de garde : Environ 15 år Vinifikasjoner : Håndplukkede druer, fermentering i temperaturregulerte ståltanker. Vinen lagres på franske eikefat i 12 måneder med 20% nye fat. Lagring på bunnfall med omrøring to ganger i uken i 2 måneder.
Rødvin - Château Lancyre

Rødvin - Château Lancyre

TERROIR Slottet Lancyre er en vin eiendom som ligger i Sør-Frankrike, på et eksepsjonelt terroir i Languedoc-regionen, den prestisjetunge appellasjonen Pic Saint Loup, som nå anses som en "Cru" i Languedoc-regionen! I dag dekker eiendommen 78 hektar med vinranker som ligger i en duftende krattlandskap på en mosaikk av terroirer som kan tilby et veldig godt utvalg av viner (rød, hvit og rosé!). Denne cuvéen produseres på leire-kalkstein skred, og årgangen 2018 var en tidlig høsting, med høy kvalitet på grunn av en eksepsjonell høst som gjorde at vi kunne plukke druene våre på optimal modenhet. Dette er en av de største årgangene de siste 30 årene. CÉPAGES Syrah 65 % Grenache 35 % VINIFIKASJON Hele høsten er manuell, og druene blir avstilket ved ankomst til kjelleren. Hver druesort vinifiseres separat; vinifikasjonen følger en tradisjonell metode i rustfrie ståltanker.
Saint-Emilion vin AOC - Château Truquet

Saint-Emilion vin AOC - Château Truquet

Denne vakre eiendommen, vest for landsbyen Saint Emilion og i umiddelbar nærhet til 1. vekst Château Figeac, har vært eid av Hebert-Maison-familien siden 1933.
Fabre De Nature 75cl - Spesielle Cuvées

Fabre De Nature 75cl - Spesielle Cuvées

Intens purpurfarge, veldig uttrykksfull nese, uttalte noter av røde frukter. Omfattende i munnen, rike og runde tanniner. Vakker lengde. ÅRGANG:* 2018
Gevrey Chambertin Domaine Thierry Mortet Rød 75cl - De Røde

Gevrey Chambertin Domaine Thierry Mortet Rød 75cl - De Røde

Denne Gevrey-Chambertin 2018 er et ekte løfte om finesse og eleganse for smaksløkene dine! Tilstand: Nytt produkt Land: Frankrike Produksjonsregion: Burgund Appellation: Gevrey Chambertin Årgang: 2018 Alkohol: 13,5° Volum: 75cl
Viner fra Beaujolais

Viner fra Beaujolais

Le Domaine de Gry-Sablon og Vins Dominique MOREL produserer flere appellasjoner i crus fra Beaujolais: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc, Rouge, rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé. Domaine som er ledende i Beaujolais-regionen, vi søker seriøse importører i forskjellige land hvor vi ikke allerede er distribuert.
Merlemont

Merlemont

Kuh melk og pasteurisert krem (opprinnelse Frankrike), Salt, Mikrobiell koagulant, Melkesyrebakterier og modningskulturer, Stabilisator: kalsiumklorid. Annatto Melk og melkeprodukter (inkludert laktose og melkprotein) Våre produkter er ikke merket som GMO i henhold til forskriftene 1829/2003/EF og 1830/2003/EF. Overholdelse av fravær av GMO ved en grense på 0,9 % i henhold til de europeiske forskriftene EF 1829/2003 og 1830/2003. Ioniseringsattest Vi bekrefter, basert på garantier og sertifikater mottatt fra våre leverandører, at våre produkter, ingredienser og tilsetningsstoffer: ikke er gjenstand for behandling ved ionisering i henhold til dekret nr. 2001-1097 av 16/11/01. Analyse for: 100g Fett: 33,26g Proteiner: 17,56g Sukker (g): 0,9 Natrium (mg): 1,294g Energi Kcal: 372 Energi KJ: 1538,71 Format: Rund Vekt: 230g Emballasje: Papir Overemballasje: Papp Lagringstemperatur: +2°C/+8°C
Lagerhus

Lagerhus

Lagerhus Dimensjoner: Pulttak 6,00 x Dybde 6,00 x Høyde møne 2,74 m Ramme: Buer i galvanisert stål Ø 60 mm Avstand mellom buene: 1,50 m (kontakt oss avhengig av sted og høyde) Dekke: PVC-armert duk 650 gr/m2, 10 års garanti Farge på duken: Grønn RAL 6005 (se andre tilgjengelige farger som alternativ) Standard forankring: Jord (kontakt oss for andre typer forankring) Se alternativer nedenfor: Pulttak-lukking - utvidelsesmoduler Andre tjenester (kontakt oss for pristilbud): montering - isolasjon - beskyttelsesplater - annen forankring
Klassiske Biscottini

Klassiske Biscottini

Barquette med canistrelli (Biscuttini) klassisk, naturlig smak. Disse deilige, firkantede korsiske småkakene er pakket i en emballasje som passer for familier og godterelskere. Vekt: Pakke på 1 kilo Ingredienser: Hvetemel, Sukker, Solsikkeolje, Tørkede fiken 6,3% Oppbevaring: Oppbevares tørt og borte fra varme Næringsdeklarasjon for: 100 g Energi: 2057 kJ (490 kcal) Fett: 20 g Mettet fett: 1,7 g Karbohydrater: 71 g hvorav Sukker: 29 g Proteiner: 5,7 g Salt: 0,37 g
Safran

Safran

LE SAFRAN DE ROMEGIER, en virksomhet beliggende i Ardèche, er spesialisert på dyrking av økologisk safran etter håndverksmetoder. Vår safran er dyrket, plukket, renset for hånd og tørket av oss. Den kommer fra naturlig landbruk uten pesticider eller kjemiske produkter. Vår safran er av første klasse i henhold til standarden ISO 3632-2 og fikk gullmedalje i 2018 ved den generelle landbrukskonkurransen, og ble også medaljert i 2023. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter: - safrantråder - gourmetkurv bestående av produkter med safran - gaveeske med produkter med safran - kaldprosessert såpe med safran - økologiske safranløker
Rosévinprodusent - Heritage St Victor Rosé

Rosévinprodusent - Heritage St Victor Rosé

NomBASTIDE DE FAVE – HERITAGE DE SAINT VICTOR CouleurRosé AppellationAOP Coteaux Varois en Provence Cépages Syrah 50%, Vermentino 40%, Cinsault 10% TAV13% vol. Vinifikasjon: Kald pre-fermenteringsmaserasjon, Fermentering ved 16-18°C Smaksnotater: Nesen til cuvée Héritage de Saint Victor fremkaller først sitrus, kumquat og pomelo, før den utvikler seg mot noter av druefersken og eksotiske frukter. I munnen gir den friske og livlige angrepet raskt plass til en fyldig og kjøttfull følelse som minner om hvite frukter og kandisert sitron. Den lange avslutningen støttes av intense fruktige noter. Mat- og vinparinger: Fisk, skalldyr, reker, hvitt kjøtt Servering: 8-10°C Oppbevaring: Drikk innen 3 år Spesialitet: Navnet på cuvée Héritage de Saint Victor refererer til munkene fra Saint Victor-klosteret i Marseille.
Rosé Des Riceys (100% Pinot Noir) Magnum - Våre Champagne

Rosé Des Riceys (100% Pinot Noir) Magnum - Våre Champagne

Rosévin. Utviklet eksklusivt i Riceys og kun i de beste årene; Denne kommunen har det største vinområdet i hele Champagne (866 ha) og er dermed den eneste som har de 3 kontrollerte opprinnelsesbetegnelsene fra Champagne.
TRØFFEL – 17°

TRØFFEL – 17°

Robe: Amber med gyldne refleksjoner Nez: Umami, veldig kompleks med sopp og trøffel. Bouche: Veldig fengslende med trøffel, kokt tomat, svært kompleks og kraftig, lett bitterhet som er godt dekket av trøffel. Finale: Veldig lang med trøffel og utvikler seg mot aromaer av druer, dadler, kandiserte frukter, med fortsatt en dominerende trøffel, tilstedeværelse av urteaktige noter som génépi, absint, gentian.
Chablis 1er Cru Mont de Milieu 2010

Chablis 1er Cru Mont de Milieu 2010

CHABLIS 1ER CRU MONT DE MILIEU Hvert år, i forbindelse med ulike arrangementer, konkurranser og smakinger, blir kompetansen til Domaine anerkjent og belønnet av et stadig mer krevende panel av fagfolk. Chablis 1er Cru Mont de Milieu 2010 Bronsemedalje i Konkurransen for Beste Chardonnay i Verden 2013 BURGONDIA D'OR, Mercurey 2011 Utsolgt
Château Grand-Pontet

Château Grand-Pontet

Kommentar Terroir på platået som grenser til de første cruene Clos Fourtet og Beau Séjour-Bécot, Grand-Pontet ble overtatt av familiene Pourquet og Bécot i 1980. Litt lavere og litt mer leirete enn sine prestisjetunge naboer, er cruet i stand til store ting i de beste årgangene. Den mineralske styrken er alltid underliggende intensiteten av frukten; den uttrykker seg med distinksjon, men det tar noen år før vinen blir mer moden. Dette er en saint-émilion for kjennere, for elskere av kalksteinsplatået. Med hjelp fra direktør Pascal Lucin, har familien Pourquet-Bécot signert med 2015 og 2016 den vakreste dobbelen i cruets historie, et resultat av den økte oppmerksomheten på detaljer, både i vinmarken og i kjelleren. Druer: Merlot (70%), Cabernet Franc (15%), Cabernet Sauvignon (15%) Produsent: Familie Pourquet-Bécot i Saint-Émilion (33330) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Trekasse med 12 - 2012
Château d'Arcins

Château d'Arcins

Kommentar Château d'Arcins er i dag en av de eldste eiendommene i Haut-Médoc, etablert av Tempelridderne på 1300-tallet. Legenden ser ut til å tilskrive opprinnelsen til navnet Arcins til tilstedeværelsen av en ridder av Ars på den tiden da kommunen huset en kommanderi av Malteserordenen i 1300. I likhet med de store klassifiserte vinene fra Médoc, nyter vinmarken godt av en planting på 9 600 planter/hektar og to store komplementære terroirer (grus og leirholdig kalkstein). Smaking Stilen til Château d’Arcins er preget av smakfull rundhet. På nesen liker vi å oppdage konsentrerte aromaer av røde frukter, krydder nyansert av dufter av appelsinskall. Smakene er harmonisk forent og gir plass til en kropp som blir fyldig, deretter varm og til slutt strukturert. Denne vinen av vakker fylde passer perfekt til sitt medocanske terroir. Druer: Merlot (50%), Cabernet Sauvignon (50%) Produsent: Chateaux Castel i Arcins (33460) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2018